Kjære alle dere som leser dette. Mitt navn er Thale Log Skage, jeg er 18 år fra Flekkefjord. Jeg er deltaker i Det Nye jenta 2014.  Men hvem er jeg egentlig? 

 

Jeg ble født og oppvokst i Stavanger, men da jeg var 9 år gammel flyttet vi til Flekkefjord. Jeg er alltid så usikker når noen spør meg hvor jeg er fra, jeg har ikke et svar på det. Jeg bor i Kristiansand, jeg er oppvokst i Stavanger men jeg har bodd i Flekkefjord så lenge jeg kan huske. Grunnen til jeg bor i Kristiansand er fordi Flekkefjord er en veldig liten (men koselig) by med bare 9 tusen innbyggere. Når det bor så få mennesker i en by er det vanskelig å få opp mange vidergående skoler. Jeg har alltid vært ekstremt glad i musikk, så jeg har, siden jeg var ganske ung, hatt en drøm om å gå på musikklinja. For at jeg skal gå på musikklinja må jeg til Kristiansand. Så nå bor jeg i Kristiansand i en liten koselig leilighet midt i sentrum. 

 

Som jeg nå har nevnt er musikk en stor brikke i mitt liv. Jeg fant dette ut når jeg første gang fikk et piano plassert på rommet mitt i Stavanger. Da spilte jeg masse tull som hørte ut som de vakreste melodier for meg. Jeg begynte å lære å spille piano og etterhvert fant jeg ut at jeg også elsket å synge. Dette ble da en stor greie i mitt liv. Etter masse øving begynte jeg å synge for folk og hadde min første fremføring i 4. klasse. Nå 7 år etterpå har jeg hatt mine egne konserter, gitt ut en sang, varmet opp for både Oslo Ess, Casa Murilo og synget med LidoLido. 

 

Jeg har ikke bare musikk jeg driver med, jeg er nemelig politisk aktiv. Da jeg gikk i 10. klasse startet jeg mitt egent lokallag med navn AUF Flekkefjord og Kvinesdal. Grunnen til jeg ble politisk aktiv er fordi jeg veldig sterke meninger om nesten alt. Jeg er hvertfall veldig forbanna over hvordan mennesker behandler dyr. Dette var noe av det første jeg jobbet mye med. Jeg ville bla. ha bort pelsdyrnæringen. Etterhvert ble jeg mer og mer opptatt av å hjelpe både dyr og mennesker. Jeg bryr meg om alle jentene som føler det er et kroppspress, som føler de må ha store pupper for å være bra nok. Jeg bryr meg om alle flyktningene som flykter fra krig. Jeg bryr meg, som dere skjønner, unormalt mye om verden. 

Så jeg er en artist som elsker å kle meg fint og vil redde verden, kort oppsumert. Håper du liker bloggen min, jeg vil så gjerne bli kjent med alle dere som leser den. Jeg leser alle kommentarene jeg får, det er dem som kommenterer jeg blir kjent med og de bloggene jeg leser. Har du ikke blogg må du gjerne følge meg på instagram hvor jeg heter thaleskage. 

 


Thale Log Skage
Jeg synger, bryr meg om verden, elsker fashion og er uendlig positiv


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Det Nye-Jenta · fashion · Meninger · personligSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits